Наслов:

СИЛНО МОБИЛИЗИРАНА ПРЕТСТАВА

за изведбата на операта „набуко“ од Ѓ/ Верди

Објавено на: 31.05.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9882 | Страна: 11

Програма:
„набуко“ од Џузепе Верди
Учесници:
Македонска опера, Тамара Куценко, Никола Митиќ, Зиван Сарамандиќ, Мирјам Немцова
Забелешка:
за изведбата на операта „Набуко“ од Ѓ. Верди

Клучни зборови:
Џузепе Верди Македонска опера Никола Митиќ 1995 Тамара Куценко Зиван Сарамандиќ Мирјам Немцова Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат