Наслов:

СО ПОИНАКОВ ЗАЛЕТ

АНАСТАСИЈА ВО ПРЕПОЛНАТА УНИВЕРЗАЛНА САЛА

Издадено на: 27.05.1995
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 17363 | Страна: 22


Клучни зборови:
1995 Анастасиа Оливер Белопета

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат