Наслов:

БРАВУРОЗНО ТАНЦУВАЊЕ

балет

Издадено на: 24.05.1995
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 17360 | Страна: 13

Програма:
Балет „Лебедово езеро“ од Петар Илич Чајковски
Учесници:
Нина Семизорова, Алексеј Фадејчев, Драган Пандилов
Забелешка:
Лебедово езеро, МОВ

Клучни зборови:
1995 Алексеј Фадејчев Драган Пандилов Емилија Џипунова Лебедово езеро Нина Семизорова Петар Илич Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат