Наслов:

ТЕНОК ПРЕВЕЗ НА СИВИЛО

за претставата „травијата“ на годинашниве „мајски оперски вечери 95“

Издадено на: 17.05.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9870 | Страна: 11

Програма:
„Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Македонска опера, Ела Ларски, Арсени Арсов, Владимир Браун, Томислав Шопов
Забелешка:
за претставата „Травијата“ на годинашниве „Мајски оперски вечери 95“

Клучни зборови:
1995 Арсени Арсов Владимир Браун Владо Чучков Ела Ларски Македонска опера Томислав Шопов Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат