Наслов:

ВЕСЕЛО И НЕЗАБОРАВНО

за гала концертот на отворањето на годинашниве мајски оперски вечери

Издадено на: 12.05.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9866 | Страна: 9

Програма:
„Реквием“ од Џузепе Верди
Учесници:
Румен Дојков, Стефка Минева, Борис Трајанов, Вања Николовски Ѓумар, Никола Гагов,
Забелешка:
Мајски оперски вечери

Клучни зборови:
1995 Борис Трајанов Вања Николовски Ѓумар Владо Чучков Никола Гагов Румен Дојков Стефка Минева Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат