Наслов:

НАЗАД ВО ИДНИНАТА

„кен“

Објавено на: 29.04.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17337 | Страна: 23

Забелешка:
рецензија за албум на КЕН

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 1995 Кен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат