Наслов:

ВРИСОКОТ НА ЖЕНАТА ВО ЦРВЕНО

пи џеј харви

Објавено на: 22.04.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17331 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум на Пи Џеј Харви

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 1995 Пи Џеј Харви

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат