Наслов:

ПОСЕБЕН ТРЕТМАН

ПО КОНЦЕРТОТ НА ЛАЈБАХ

Издадено на: 13.04.1995
Автор: П. Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 9844 | Страна: 16


Клучни зборови:
1995 Концерт Лајбах осврт Станоевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат