Наслов:

КАКО ДА СЕ ВРАТИ СЈАЈОТ?

ПО ДЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

Објавено на: 06.04.1995
Автор: В. Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17315 | Страна: 10


Клучни зборови:
Денови на македонска музика 1995 Валентина Димитровска осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат