Наслов:

ВРАЌАЊЕ НА ДОВЕРБАТА

XIII МАКЕДОНСКИ ПОП РОК ФЕСТ

Издадено на: 18.03.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17296 | Страна: 22


Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Поп рок фест

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат