Наслов:

БАНДАТА ОД КАМЕНИОТ ПАТ

ЧИФТЕИНС

Издадено на: 04.03.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17282 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Чифтеинс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат