Наслов:

ЗДРАВА И ЗРЕЛА КОНКУРЕНЦИЈА

пред финалето на „поп-рок фестот“

Објавено на: 02.03.1995
Автор: А. М.
Периодика: Вечер
Број: 9808 | Страна: 18

Учесници:
„Крвава Мери“, „Нерв“; „Фаџ“, „бен Хур“, „Сокол бенд“, „Далтонс“, „Агнус деи“, „Амнестија“, „Моќта на позитивното мислење“, „Принц Александар“, „Андертејкерс“, „Кентаур“,
Забелешка:
пред финалето на „Поп рок фестот“

Клучни зборови:
Поп рок фест Митевски 1995

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат