Наслов:

ПОСЛЕДЕН УДАР НА ГОНГОТ

оперска сцена

Објавено на: 01.03.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9807 | Страна: 11

Забелешка:
оперска сцена

Клучни зборови:
Владо Чучков Македонска опера 1995

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат