Наслов:

ТИВКИОТ ЗВУК НА ГОЛЕМАТА МУЗИКА

лик разговори: илија пејовски

Издадено на: 15.02.1995
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17265 | Страна: 13

Забелешка:
интервју со Илија Пејовски

Клучни зборови:
1995 Валентина Димитровска Илија Пејовски интервју

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат