Наслов:

ФОРМИ НА ЖИВОТОТ

елеонора стојаковиќ - нора

Издадено на: 11.02.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17261 | Страна: 22

Забелешка:
за творештво на Елеонора Стојановиќ-Нора

Клучни зборови:
1995 Елеонора Стојановиќ-Нора Љупчо Јолевски рокенрол

Оригинален извадок: