Наслов:

РАЗУЛАВЕНИОТ РИТАМ НА ОГНОТ

ДКРЕМПС

Издадено на: 28.01.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17247 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1995 Кремпс Љупчо Јолевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат