Наслов:

ФИЗИЧКА ИСЦРПЕНОСТ И ЕМОЦИОНАЛНА КАТАРЗА

ЊУЈОРШКА МУЗИЧКА СЦЕНА

Објавено на: 11.01.1995
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17230 | Страна: 13


Клучни зборови:
џез музика Велибор Педевски Њујорк 1995

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат