Наслов:

ВОСКРЕСНУВАЊЕ НА БЕСКОМПРОМИСНИТЕ

СТОУН РОУЗИС

Објавено на: 24.12.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17215 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија албум

Клучни зборови:
Стоун роузис Љупчо Јолевски 1994

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат