Наслов:

МОДЕРНО ДЕЛО

КОН БАЛЕТОТ КРВАВА КОНТЕСО ОДВЕДИ МЕ ВЕЧЕРВА ДОМА

Објавено на: 14.12.1994
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 17205 | Страна: 15

Програма:
Балет „Крвава контесо одведи ме вечерва дома“ од Љупчо Констатинов
Учесници:
Олга Панговска, Ели Спасовска, Андреј Измјестев, Дончо Велковски, Зоран Талев

Клучни зборови:
Ели Спасовска Олга Панговска 1994 Андреј Измјестев Зоран Талев Крвава контесо одведи ме вечерва дома Љупчо Констатинов Емилија Џипунова Дончо Велковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат