Наслов:

НИЗ ДЕВЕТ ВРАЌЕ ЖЕЛЕЗНИ

АНАСТАСИЈА

Објавено на: 10.12.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17201 | Страна: 22

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 1994 Анастасиа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат