Наслов:

СО ПРЕЦИЗНА СОРАБОТКА

за концертот на ансамблот „бахус“ во салонот 19.19 во скопје

Објавено на: 08.12.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9738 | Страна: 11

Програма:
Дела од Хајдн, Емануел Бах, Телеман.
Учесници:
Ансамбл „Бахус“
Забелешка:
за концертот на ансамблот „Бахус“ во Салонот 19,19 во Скопје

Клучни зборови:
Телеман 1994 Ансамбл Бахус Емануел Бах Владо Чучков Хајдн

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат