Наслов:

ОДЛИЧНИ МУЗИЧАРИ, ВРВНИ ДИРИГЕНТИ

разговор со перо петровски в.д. директор на македонската филхамронија

Објавено на: 23.11.1994
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17184 | Страна: 13

Забелешка:
интервју со П. Петровски, за филхармонија 50 години

Клучни зборови:
Перо Петровски интервју 1994 Валентина Димитровска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат