Наслов:

ДОБРА СОЛИСТИЧКА ТРОЈКА

за гостувањето на никола митиќ, арсени арсов и сања керкез

Објавено на: 23.11.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9725 | Страна: 11

Програма:
Опера „Риголето“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Никола Митиќ, Арсени Арсов, Сања Керкез
Забелешка:
за гостувањето на Никола Митиќ, Арсени Арсов и Сања Керкез

Клучни зборови:
Џузепе Верди Риголето Никола Митиќ 1994 Арсени Арсов Сања Керкез Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат