Наслов:

ЗАЧУДУВАЧКИ ДОБРА ПРЕТСТАВА

за последната „травијата“ со солистите н. бјоро, ц. стојановски и н. митиќ

Издадено на: 15.11.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9718 | Страна: 11

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Наталија Бјоро, Цветан Стојановски, Никола Митиќ; диригент: Томислав Шопов
Забелешка:
за последната „Травијата“ со солистите Н. Бјоро, Ц. Стојановски и Н. Митиќ

Клучни зборови:
„Травијата“ 1994 Владо Чучков Наталија Бјоро Никола Митиќ Томислав Шопов Цветан Стојановски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат