Наслов:

MUSICA VOLAT

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА 1994

Објавено на: 03.11.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА 1994

Клучни зборови:
Стојче Тошевски Ристо Аврамовски Гоце Коларовски Вања Николовски Јана Андреевска Марко Коловски Денови на македонската музика 1994 Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат