Наслов:

ГОЛЕМИНАТА НА МАЛАТА СЦЕТА


Издадено на: 26.10.1994
Автор: Злате Лозановски
Периодика: Вечер
Број: 9701 | Страна: 11

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1994 Злате Лозановски осврт Скопски џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат