Наслов:

КОНКРЕТНА И ВДАХНОВЕНА СВИРКА

за концертот на францускиот национален џез оркестар во скопје

Објавено на: 05.10.1994
Автор: П. Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 9683 | Страна: 17

Учесници:
Француски национален џез оркестар; диригент: Албер Куњи
Забелешка:
за концертот на францускиот национален џез оркестар во Скопје

Клучни зборови:
Станоевски 1994 Француски национален џез оркестар Албер Куњи

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат