Наслов:

ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ

ПИНК ФЛОЈД ВО ЖИВО

Издадено на: 17.09.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17117 | Страна: 22

Забелешка:
концерт Париз

Клучни зборови:
1994 Љупчо Јолевски Пинк Флојд

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат