Наслов:

ФАНТАСТИЧНИ МУЗИЧАРИ

МОСКОВСКО ТРИО

Издадено на: 24.08.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17093 | Страна: 11

Програма:
Варијации од Лудвиг ван Бетовен, Анданте од Феликс Менделсон и Инвенција од Дмитриј Шостакович.
Учесници:
Московско трио

Клучни зборови:
1994 Анданте Варијации Дмитриј Шостакович Инвенција Лудвиг ван Бетовен Марко Коловски Московско трио Охридско лето Феликс Менделсон

Оригинален извадок: