Наслов:

РАКОПЛЕСКАЊА

„Охридско лето `94“

Објавено на: 14.08.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
„Охридско лето `94“

Клучни зборови:
Македонскa филхармонија Охридско лето Марко Коловски 1994 Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат