Наслов:

ОПРАВДАНА ДОВЕРБА

КОН РЕЦИТАЛОТ НА МАРГАРЕТ РЕБЕР ФЛЕЈТА ОХРИДСКО ЛЕТО 94

Објавено на: 09.08.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17078 | Страна: 9

Програма:
Суита во a-moll од Телеман, Соната во Es-dur од Бах, Кончертино за флејта оп. 107 од Шаминад и Соната за флејта и пијано оп. 23 од Либерман.
Учесници:
Маргарет Ребер - флејта; Вилијам Ребер - пијано

Клучни зборови:
Шаминад Марко Коловски 1994 Вилијам Ребер маргарет Ребер Соната во Es-dur Кончертино за флејта оп. 107 Бах Соната за флејта и пијано оп. 23 Телеман Либерман Охридско лето Суита во a-moll

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат