Наслов:

ФАСЦИНАНТНО

„Охридско лето `94“

Објавено на: 04.08.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Моцартовиот квартет во Еф-дур К.В.168, дела од Шуберт, Дворжак
Учесници:
Квартет „Вихан“
Забелешка:
„Охридско лето `94“

Клучни зборови:
Марко Коловски 1994 Квартет Вихан Македонско радио Квартет во F-dur К.В.168 Моцарт Дворжак Шуберт Охридско лето

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат