Наслов:

ОПРАВДАНА ДОВЕРБА

„Охридско лето `94“

Објавено на: 03.08.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Суита во a-moll и Соната во Es-dur од Телеман и Бах, Кончертино за флејта оп. 107 од Шаминад и Соната за флејта и пијано оп. 23 од Либерман.
Учесници:
Маргарет Ребер - на флејта и Вилијам Ребер на пијано
Забелешка:
„Охридско лето `94“

Клучни зборови:
Марко Коловски 1994 Вилијам Ребер маргарет Ребер Соната во Es-dur Кончертино за флејта оп. 107 Бах Соната за флејта и пијано оп. 23 Телеман Либерман Охридско лето Македонско радио Суита во a-moll Шаминад

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат