Наслов:

ПРОФЕСИОНАЛНО И ОДГОВОРНО

ПО КОНЦЕРТОТ НА АМЕРИКАНСКИОТ ГИТАРИСТ ДЕЈВИД БАРЏИС НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Издадено на: 27.07.1994
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17066 | Страна: 11

Програма:
Дела од Хоакин Турина, Енрике Гранадос, Хоакин Родриго и Исак Албениц и Чакона во d-moll од Јохан Себастијан Бах.
Учесници:
Дејвид Барџис - гитара

Клучни зборови:
1994 Дејвид Барџис Енрике Гранадос Исак Албениц Јохан Себастијан Бах Марко Коловски Охридско лето Хоакин Родриго Хоакин Турина Чакона во d-moll

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат