Наслов:

ЗОМБИТЕ ГО ИЗТРЧАА ПРВИОТ КРУГ

СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ - ДЕН ПОТОА

Издадено на: 25.06.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17034 | Страна: 19


Клучни зборови:
1994 Архангел Деус ек Макина Киборг Лет 3 Љупчо Јолевски Скопје 103 урбан фест

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат