Наслов:

БАЛКАНСКА РАПСОДИЈА

СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ

Издадено на: 11.06.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17020 | Страна: 22


Клучни зборови:
1994 Канал 103 Љупчо Јолевски Скопје 103 урбан фест

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат