Наслов:

СОСТОЈБИ НА ИСЧЕКУВАЊЕ

лик разговори: александар лековски

Издадено на: 08.06.1994
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17017 | Страна: 13

Забелешка:
интервју со А. Лековски

Клучни зборови:
1994 Александар Лековски Валентина Димитровска интервју

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат