Наслов:

МУЗИКА ШТО ПЛАШИ

ЗА ЏЕЗОТ, ФЕСТИВАЛОМАНИЈАТА, ЧИК КОРИА

Издадено на: 04.06.1994
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 17013 | Страна: 17


Клучни зборови:
1994 Оливер Белопета Чик Кореа џез

Оригинален извадок: