Наслов:

УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНА ЗАДАЧА

кон изведбата на операта „риголето“ со пола скалера, џорџо лорми и арсени арсов, диригент јануш пшибилски

Издадено на: 25.05.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9571 | Страна: 9

Програма:
Опера „Риголето“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Пола Скалера, Џорџо Лорми, Арсени Арсов, Славчо Димовски; диригент: Јануш Пшибилски, Полска
Забелешка:
кон изведбата на операта „Риголето“ со Пола Скалера, Џорџо Лорми и Арсени Арсов, диригент Јануш Пшибилски

Клучни зборови:
1994 Арсени Арсов Владо Чучков Јануш Пшибилски Пола Скалера Риголето Славчо Димовски Џорџо Лорми Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат