Наслов:

НЕОПТОВАРЕНА ВИРТУОЗНОСТ

за рециталот на обоистката гордана јосифова

Објавено на: 04.05.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9553 | Страна: 9

Учесници:
Гордана Јосифова – обоа; Татјана Огнановска – пијано; Страшо Темков - флејта
Забелешка:
за рециталот на обоистката Гордана Јосифова

Клучни зборови:
Владо Чучков Гордана Јосифова 1994 Татјана Огнановска Страшо Темков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат