Наслов:

ЦЕЛ-МУЗИЧКИОТ ВРВ

лик разговори: марија стрезова

Издадено на: 04.05.1994
Автор: Мирче Адамчевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16982 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со М. Стрезова

Клучни зборови:
1994 интервју Марија Стрезова Мирче Адамчевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат