Наслов:

НЕ САКАМ ДА МИ СЕ РАСТУРИ МАГИЈАТА

средба со влатко стефановски

Објавено на: 20.04.1994
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 16970 | Страна: 13

Забелешка:
интервју со В. Стафановски

Клучни зборови:
Влатко Стефановски 1994 Валентина Димитровска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат