Наслов:

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ: КАУБОЈЦИ И ИНДИЈАНЦИ. ОД ЗУРЛИ ДО БЛУЗ


Издадено на: 16.04.1994
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 16966 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија албум


нема скениран примерок