Наслов:

ПОБЕДНИЦИ „БАЛКАН ЕКСПРЕС“ И „БАУНТИ“

поп-рок фест 94

Објавено на: 31.03.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9526 | Страна: 21

Забелешка:
Поп-рок фест `94

Клучни зборови:
Поп рок фест 1994 Митевски Балкан експрес Баунти

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат