Наслов:

СО СВОЈ ЈАЗИК

лик разговор: гоце коларовски

Издадено на: 23.03.1994
Автор: б.а.
Периодика: Нова Македонија
Број: 16942 | Страна: 13

Забелешка:
интервју Г. Коларовски

Клучни зборови:
1994 Гоце Коларовски Денови на македонска музика интервју

Оригинален извадок:
1994-10-som-svoj-jazik.jpg Притиснете на иконата
за поголем формат