Наслов:

ДАЛЕКУ ТАКА БЛИСКУ

САУНДРАК

Објавено на: 05.03.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16924 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за саундрак

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 1994 Саундрак

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат