Наслов:

НЕВЕРОЈАТНО ЖИВИ МОМЧИЊА

поп-рок фест 94

Издадено на: 24.02.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9496 | Страна: 21

Забелешка:
Поп-рок фест `94

Клучни зборови:
1994 Жолтица на бродот Баунти Зијан Кома Митевски Параноид Паркети Поп рок фест Тајна мисија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат