Наслов:

ДОМИНАЦИЈА НА ТЕШКИОТ МЕТАЛ

поп-рок фест 94

Издадено на: 17.02.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9490 | Страна: 21

Забелешка:
Поп-рок фест `94

Клучни зборови:
1994 Амнестија Арлекин Берлински ѕид Медуза Митевски Поп рок фест Рокер скитник Сепелтура Скандал Слајер Црна Дама

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат