Наслов:

РЕДОК СПЕЦИФИЧЕН КОНЦЕРТ

за концертот „композици за три виоли“ со квартет од франција

Објавено на: 15.02.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9489 | Страна: 9

Програма:
Дела од Лупо, Гибонс, Бевин, Персл и Маре.
Учесници:
Квартет составен од 3 виоли и клавичембало, Франција
Забелешка:
за концертот „Композиции за три виоли“ со квартет од Франција

Клучни зборови:
Персл Маре Квартет 1994 Лупо Гибонс Бевин Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат