Наслов:

СОНЧЕВАТА СТРАНА НА УЛИЦАТА

САНС

Објавено на: 12.02.1994
Автор: К. Шурбановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16903 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1994 Санс Шурбановски македонска алтернативна рок сцена

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат